OVER MIJ

‘Ik ga staan als je zegt dat ik zitten moet’ aldus de Nederlandse singer/songwriter LAURA. Tekstueel relativerend en muzikaal houdt zij het altijd dicht bij zichzelf: Nederpop met een rauw randje.

In 2016 stond LAURA met ‘Zoete Witte Wijn’ in een uitverkocht Paradiso waardoor ze zichzelf in de kijker speelde bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong. Dat LAURA eigenwijs is komt in alles terug. Zo speelde zij in 2019 tijdens de blind audition van The Voice Of Holland haar eigen song ‘Komt Wel Goed Schatje’.

Afgelopen jaar werd de singer/songwriter steeds meer baas over haar eigen sound en heeft zij zich achter de schermen verder ontwikkeld. Haar singles ‘Toen Ik Je Zag’ ’Afgewezen’ en ‘Slechte Film’ zijn door niemand minder dan LAURA zelf geproduceerd. 

‘Ik word altijd gezien als “dat vrolijke meisje met die lieve lach” maar er is meer dan dat. Het is nu tijd om ook het achterste van mijn tong te laten zien.’ Slechte Film’ gaat over de haat-liefde relatie tussen de eeuwige passie voor muziek vs. de constante drang naar succes.’’

De muzikale reis is pas net begonnen en er is nog plek genoeg dus: reis mee!